ACCESS BARS testkezelések

Az Access Bars két testkezelését bárkinek ajánlom, aki szeretné kipróbálni ezt a módszert. Általánosan sokkal jobb lesz a közérzet, a hangulat, ettől szebbnek látjuk a világot! Beindul az energiáramlás a testben, közben van, akinek csodás képek jönnek és a belső látás segítségével érzékeli az energia szabad áramlását. Azoknak ajánlom szeretettel, akik már elfogadják az energia, a rezgések működését, de még nem készek a lélek- és szellemgyógyászattal dolgozni.

MTVSS Immunrendszer erősítés

Az MTVSS az Access egyik legdinamikusabb és egyik legnépszerűbb testkezelése. Ahol a test félreműködik azt helyreteszi. Könnyed érintést igényel, ahogyan az összes többi testkezelés. A testedben bármit meg tud változtatni! Az immunrendszered felturbózására is használhatod. Bármelyik formában futtatod az energiát az immunrendszeredre hatással van. Az MTVSS több különböző energia együttese, amelyek mindegyike fut a testben a kezelés alatt. A kezelés fel tudja oldani mindazt a változtatást ami a testünkön történt, bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban. A kezeléskor feloldjuk a testi blokkokat és így természetesen oldjuk a hozzá kapcsolódó lelki, érzelmi okokat is. Visszaállítja az öngyógyító folyamatokat!
A kezelés ruhában fekve történik, csukott szemmel.

A kezelés időtartalma: kb. 1 óra
A kezelés ára: 7.000 Ft/alkalom

FÜGGŐSÉGEK OLDÁSA testkezelés

A függőségek eredete általában egy trauma, vagy egy blokk. Beragadások vannak az életünkben, mindig ugyanazon a pályán mozgunk, hiszen következtetésekből működünk. Ezek az újra és újra visszatérő dolgok a függőségek, amelyek nem engedik meg és nem engedik be az új utakat és lehetőségeket. Rengeteg féle függőség létezik, soknak nem is vagyunk a tudatában. A klasszikus drog, vagy alkohol függőségen, dohányzáson túl van sok ételfüggőség, társfüggőség, tökéletességmánia és egyéb mániás és kényszeres cselekvések, viselkedések (pl körömrágás, kézmosás, hajcsavargatás, stb), szex függőség, adrenalin függőség, egészségmánia, vásárlás mánia, takarítás mánia stb. De ugyanúgy függőek lehetünk saját gondolatainktól, érzéseinktől is. A kezelés ruhában fekve történik csukott szemmel.

Időtartam: kb. 30-45 perc
Kezelés ára: 5.000 Ft/alkalom