Biorezonanciás állapotfelmérés

Minden, ami ezen a világon van rezgésben van, rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is. Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyítást elősegítő módszereket fejlesztettek ki. Gondoljunk itt többek között a Tibeti hangterápiára, sámándobokra, kristályok gyógyító hatásaira, kézrátétes gyógymódokra, csakra-terápiákra és még sorolhatnám. Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás kezelések. Ezek a terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak.

Bármelyik technikát is nézzük mindegyik módszer a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik. A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak, hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben, "csak" a rezgése van jelen.
 A biorezonancia elv felhasználásával információt kaphatunk testünk egészségi állapotáról. A kvantumrezonanciás-mágneses elemzőben az orvostudomány, a bioinformatika, az elektrotechnika és számos más tudomány legmodernebb eredményei testesülnek meg. A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a szervezetben jelenleg zajló esetleges eltérésekre. A biorezonancia sejtszintű állapotfelmérés, mely érinti az egész szervezetet. A vizsgálat gyors, fájdalommentes és részletes tájékoztatást nyújt szerveink működéséről, sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Alapja a Schumann-hullám. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze sejtjeink kémiai folyamatát. Gondoskodik az emberi szervezet fenntartásáról is.
Az állapotfelmérés 60-90 percet vesz igénybe, ebből maga a mérés 40 másodperc, a többi a beszélgetés, az eredmények értékelése. Természetesen ez nem egy orvosi eszköz, rezgéseket mér. Ezekhez a rezgésekhez érzelmek kapcsolódnak. A cél az egészségünk megőrzése, hogy megelőzzük az esetlegesen kialakuló betegséget. Itt a megelőzésen van a hangsúly és az önismeret fejlesztésén, a történések megértésén. A beszélgetés során ebben tudok segíteni és ajánlok különféle termékeket is a mielőbbi jóllét elérése érdekében.

A biorezonanciás állapotfelmérés díja: 10.000.- Ft.

A következő állapotfelmérést AJÁNDÉK!!!

Ennek feltétele: az állapotfelmérést követő beszélgetés közben eldöntheti, hogy mi az, amiben változást szeretne, ehhez ajánlok lehetőségeket, amennyiben elfogadja ezeket, a következő alkalommal ajándék részemről az állapotfelmérés, hiszen közös érdekünk, hogy lássuk, milyen változás történt. Természetesen itt is fontosnak tartom a személyes fejlődést, ebben is tudok segítséget nyújtani.
Az általam ajánlott termékek: Energy termékek, Flavin termékek, Joalis cseppek és a Schüssler sók.

Az aktuális akciókat a facebook oldalon találja!
Szeretettel várom, fejlődjünk, együtt!

Figyelem! A készülékek nem orvostechnikai eszközök, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesítenek, hanem azok kiegészítői lehetnek bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszközök, amik az általános közérzet javításában nyújthatnak segítséget.