Mary Cohr TechniSPA testkezelés

A Mary Chor kifejezetten a narancsbőr eltüntetésére, a test karcsúsítására, a bőr feszesítésére és a „nehéz láb érzet” megszüntetésére fejlesztette ki testformázó gépét, a TechniSPA-t. A géppel három féle kezelést lehet végezni.

1. Karcsúsítás (60 perc)

Minden nő álma a karcsú alak, és a narancsbőrtől mentes bőr. Ezzel a kezeléssel ez többé már nem álom! A gép egyszerre három egyidejű speciális technikát használ. A vákuumgörgők segítségével fájdalommentesen feltörjük a cellulitot, ionizációval karcsúsító hatóanyagot juttatunk a bőr mély rétegébe és izomstimulációval átdolgozzuk az izmokat. Ennek az egyedülálló kombinált hatásnak köszönhetően már ez első kezelés után látványos eredményt érünk el. A narancsbőr csökken, feszesebb lesz a bőr, és karcsúbb lesz a test. Ennél a kezelésnél lehetőség van arra, hogy ne az egész testet, hanem meghatározott testtájat kezeljünk, szükség szerint a kritikus területen.

A kezelés legfontosabb lépései

1. Kettős hatású fogyasztás, amely fizikailag feltöri a makacs cellulitot

Amikor a kettős masszírozó fejet mozgatjuk a bőrön, az vákuum hatást fejt ki, amely így dupla bőr redőt alakít ki. A masszírozó fejet lassan mozgatjuk a bőrön, amely létrehoz egy kettős zsírbontó-alakformáló hatást („Double Dermo-Sculpting”). Így még hatékonyabb eredményt érünk el vele, ez páciensünk részére még kedvezőbb.

A kezelések kúraszerűen javasoltak, személyre szabottan kombinálható az egyéni igények figyelembevételével. Egy kúra (10-12 alkalom) elvégzésével, a rendszeres (havonta egyszer) fenntartó kezelések beiktatásával, illetve a megfelelő lakossági termékek otthoni használatával kiválóan szinten tartható az elért eredmény.
Kezelési ajánlat:
Az első 10 alkalom ütemezése:
1. héten 3 alkalom, 2. héten 3 alkalom, 3. héten 2 alkalom, 4. héten 2 alkalom