Spirituális gyakorlatok

Lélek- és szellemgyógyász módszerek

A spirituális tisztító gyakorlatokat az életvezetési és párkapcsolati konzultáción alkalmazom, illetve akkor, ha a hozzám forduló nyitott a szellem és lélek magasabb szintű megismerésére. 

Ezekkel a gyakorlatokkal a szellemi és lelki síkon dolgozunk. Egyre magasabb szintre hangolódunk, hogy elengedjük a jelen és múlt negatív rezgéseit. Ezek helyére betöltjük a pozitív rezgéseket és a tisztulás megtörténik. Ez pedig hat a fizikai szintre.

A tünetek, amik már a fizikai testben megjelennek, rezgésszinten már ott vannak szellemiségünkben és lelkünkben. Ezért is tartom a biorezonanciás mérést csodás megelőző eszköznek! Aztán a fizikai szinten egyre több tünet jelenik meg, de még nem „fáj” annyira, hát tesszük tovább a dolgunkat, bár érezzük, hogy másképpen kellene élnünk, éreznünk, gondolkodnunk. De, még mindig folytatjuk, amíg aztán már olyan formában jelentkeznek a lenyomatok a fizikai testben, ami visszafordíthatatlan. Itt már veszélybe kerül a fizikai lét, már bármit megtennénk… Nos, ezt szeretnénk minél későbbre halasztani és a nyert időt arra használni, hogy minél örömtelibb, csodás életet éljünk itt a Földön! 

A első fizikai tünetek megjelenésével már a lélek és a szellem bánatos. Tisztítjuk, gyógyítjuk a szeretet erejével, megkeressük hol van az a belső harmónia, ahová bármikor visszatérhetünk, ahonnan újra töltekezhetünk. Megéljük a test-lélek-szellem hármas működését és annak törvényszerűségeit. A betegség gyökere a lélekben és a szellemben van, ha fizikai szinten megjelenik, az következmény. Van, mikor a gyökerekig érdemes menni, hogy újra tudjuk építeni magunkat! 

Segítséget nyújt a test-lélek-szellem hangolásában, a kapcsolatok harmóniájának megteremtésében, aura és csakratisztításban, ezáltal a testi-lelki folyamatok javulnak, valamint ránézünk van-e olyan gát, ami a földi életutat gátolja.

A hangolódás, kapcsolódás kb. 90-120 perc, egy rövid beszélgetéssel kezdünk, utána minden esetben egy tisztítás következik, azután pedig a lehetőségek figyelembevételével egyre magasabb szinteken folytatjuk a munkát. Ennek díjazása 15-17.000 Ft.