Életvezetés

Az életvezetési konzultáció egy olyan együttműködés, ami határozott céllal jön létre, a fókuszban a kitűzött cél áll, alapja pedig a kölcsönös bizalom. Megnézzük az elakadásokat, ezekre megoldást keresünk, hogy a vágyott cél megvalósuljon. Ha úgy érzi, hogy fordulóponthoz ért, változtatni szeretne és ehhez támogatásra, inspirációra van szüksége, akkor szeretettel várom! Fejlődjünk, dolgozzunk együtt!

Bármelyik életterületen is legyen az elakadás, mindig van megoldás. A legfontosabb, amivel kezdünk, hogy minden belőlünk indul ki, ismerjük meg magunkat és már közben történnek megértések, elengedések. Ez ilyen egyszerű, nem kell bonyolítani! Lássunk tisztán és érthetően, kik vagyunk, mire vágyunk és ezt hogyan szeretnénk elérni. A másik nagyon fontos dolog, hogy nincs más csak szeretet! Önmagunk és mások felé. Elfogadás, hogy ami történik, az értünk történik, azért, hogy fejlődjünk.

A konzultáción beszélgetünk, teszteket, kártyákat használok azért, hogy több nézőpontból lássunk magunkra és a történeteinkre, amit csak mi tudunk megváltoztatni, átalakítani, másképpen megközelíteni, így pedig megérteni, hogy a legjobb helyen járunk itt és most! 

Konzultáció időtartama 60-120 perc, ennek díja alkalmanként 12.000-17.000 Ft.

Az aktuális kedvezményekről a facebook oldalon érdeklődjön!