Párkapcsolat

A kiegyensúlyozott, boldog, érett párkapcsolat kialakítása és megőrzése mindnyájunk életében az egyik első és legfontosabb törekvés. A harmonikus párkapcsolat által sugárzónak, boldognak, örömtelinek, energikusnak érezzük magunkat.

Aztán valami külső esemény hatására felborul az egyensúly a kapcsolatban, megszűnik a harmónia. Már nincs együttműködés a két fél között. Elindul a játszma, ezt pedig jó sokáig lehet játszani, csak nincs eredmény.
Ahogyan én látom, egy kapcsolatban addig érdemes benne maradni, amíg tanulni tudunk a másiktól. Ha már az első akadálynál tovább állunk, a következő kapcsolatban úgyis szembe találjuk magunkat vele. Egy kapcsolatnál is fontos az önismeret mindkét félnél. Tudni, hogy hol tartunk és hol tart a másik. Hiszem, ha az egyik fél elhatározza, hogy változni tud a kapcsolatért, a másik is változni fog. Ehhez persze fel kell nőni a kapcsolathoz. Nem bűnbakot keresünk, hanem azt, hogy mit szeretne mindkét fél a kapcsolattól, hogyan tudunk ehhez eljutni úgy, hogy mindkét félnek elfogadható legyen.
Hogy ez megtörténjen, mindenképpen el kell indulni egy önismereti úton, akár együtt, vagy külön-külön, de a végén két kerek egésszé formálódó ember kapcsolódik. Ez a kapcsolódás egy csodás felnőttkori párkapcsolattá érik.

A párkapcsolat egy lehetőség. Lehetőség a közös fejlődésre, haladásra és szép, kiteljesedett, örömteli, boldog dolgok megélésére.

Párkapcsolati konzultációra egyénileg várom a jelentkezést.

Konzultáció időtartama 60-120 perc, ennek díja alkalmanként 12.000-17.000 Ft.

Az aktuális kedvezményekről a facebook oldalon érdeklődjön!